
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, ''2014'te 3 sandığın birarada konulması meselesi kesinlikle konuşulan bir mesele değildir'' dedi.***
ANKARA - Bilal Yakınbaş/Murat Muratoğlu
Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı, milletvekili ve yerel seçimlerin bir arada yapılmasının parti içi gündemlerinde olan bir mesele olmadığını söyledi.
Tanrıverdi, "Benim '3 sandık birarada olabilir mi?' düşüncem tamamen Meclis'in uzlaşısı sonrası ortaya çıkabilecek bir görüştür'' diye konuştu.
"2014'te 3 sandık birarada olur mu?" diye soran Tanrıverdi, "Elbette buna milletimiz karar verecektir, TBMM karar verecektir. Her defasında bu sözümü yineliyorum. TBMM hangi yönde karar verirse o yönde elbette seçimler yapılacaktır. Yoksa AK Parti seçimleri zamanında yapar ve yapılmasını isteyen bir partidir'' diye konuştu.