
Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Piraziz ilçesinin Aydere Mahallesi'nde KOSGEB ile Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi'nden destek alarak ablası Demet Öztürk (solda) ile tesis kuran Damla Öztürk (sağda) fındığı işleyerek satışını yapıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Giresun'da fındık üreticileri kurdukları mikro işletmelerle fındığa değer katarken, gelirlerini de artırıyor. Son yıllarda sayısı artan fındık kırma, kavurma ve paketleme işletmeleri, köy ve mahallerde faaliyet gösteriyor. Üreticiler işlenerek katma değeri artırılan ürünleri sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla da satarak, daha fazla kazanç sağlıyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )