Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. Her geçen gün ünüyle birlikte ciğerin yanında tüketimi de artan biberin ekim alanları da her yıl genişliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. Her geçen gün ünüyle birlikte ciğerin yanında tüketimi de artan biberin ekim alanları da her yıl genişliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. Hasat edilen biberler yine kadınlar tarafından ciğercilere teslim edilmeden önce iplere diziliyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. Tarladan toplanması sonrası iki ayda kurutulan acı biberler, yağda kızartılarak müşterilere sunuluyor. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
Edirne tava ciğerinin garnitürü olarak kullanılan Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )