
Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Bir gün dinlendirilen ve sert kabuğu temizlenen yaklaşık 1,5 kilogramlık ekmek, 20'şer dilim halinde paketlenerek satışa hazır hale getiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Bir gün dinlendirilen ve sert kabuğu temizlenen yaklaşık 1,5 kilogramlık ekmek, 20'şer dilim halinde paketlenerek satışa hazır hale getiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Bir gün dinlendirilen ve sert kabuğu temizlenen yaklaşık 1,5 kilogramlık ekmek, 20'şer dilim halinde paketlenerek satışa hazır hale getiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Bir gün dinlendirilen ve sert kabuğu temizlenen yaklaşık 1,5 kilogramlık ekmek, 20'şer dilim halinde paketlenerek satışa hazır hale getiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Bir gün dinlendirilen ve sert kabuğu temizlenen yaklaşık 1,5 kilogramlık ekmek, 20'şer dilim halinde paketlenerek satışa hazır hale getiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Bir gün dinlendirilen ve sert kabuğu temizlenen yaklaşık 1,5 kilogramlık ekmek, 20'şer dilim halinde paketlenerek satışa hazır hale getiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Piştikten sonra temizlenen ekmeğin sert kabuğu, besicilik yapanlar ile sokak hayvanlarını besleyenlere veriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Piştikten sonra temizlenen ekmeğin sert kabuğu, besicilik yapanlar ile sokak hayvanlarını besleyenlere veriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Tost ekmeği, özel yöntemle hazırlanan un kullanılarak büyük ebatlarda fındık kabuğu ateşinde yaklaşık 2 saat pişiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Tost ekmeği, özel yöntemle hazırlanan un kullanılarak büyük ebatlarda fındık kabuğu ateşinde yaklaşık 2 saat pişiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Tost ekmeği, özel yöntemle hazırlanan un kullanılarak büyük ebatlarda fındık kabuğu ateşinde yaklaşık 2 saat pişiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Tost ekmeği, özel yöntemle hazırlanan un kullanılarak büyük ebatlarda fındık kabuğu ateşinde yaklaşık 2 saat pişiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Tost ekmeği, özel yöntemle hazırlanan un kullanılarak büyük ebatlarda fındık kabuğu ateşinde yaklaşık 2 saat pişiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )

Fındık kabuğu ateşi sayesinde lezzetlenen Ordu tost ekmeği, yurt içi ve dışından talep görüyor. Tost ekmeği, özel yöntemle hazırlanan un kullanılarak büyük ebatlarda fındık kabuğu ateşinde yaklaşık 2 saat pişiriliyor. ( Eyüp Elevli - Anadolu Ajansı )