Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. Germencik Ziraat Odası Başkanı Şehabettin Çapakçıoğlu (solda), Üretici Tansel Önder (ortada) ve İbrahim Uyar (sağda) açıklama yaptı. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )
Dünyanın önemli incir üretim merkezlerinden Aydın'da kurumaya bırakılan incirde yüksek verim ve kalite üreticiyi sevindirdi. İncirin dalından düşmesiyle hummalı bir çalışma sürecine giren işçiler, toplayıp kasalara doldurdukları inciri, iyice kuruması için "kerevet" ya da "ızgara" adı verilen tahtaların üzerine bırakıyor. ( Necip Uyanık - Anadolu Ajansı )