Dolar
32.21
Euro
35.07
Altın
2,444.84
ETH/USDT
3,105.70
BTC/USDT
66,946.00
BIST 100
10,734.57
Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
21.09.2022

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. Hasadın ardından toplanan mısırlar serenderlerde kurumaya bırakılıyor. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. Hasadın ardından toplanan mısırlar serenderlerde kurumaya bırakılıyor. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. Hasadın ardından toplanan mısırlar su değirmenlerinde un haline getiriliyor. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. Hasadın ardından toplanan mısırlar su değirmenlerinde un haline getiriliyor. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. Hasadın ardından toplanan mısırlar su değirmenlerinde un haline getiriliyor. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. Hasadın ardından toplanan mısırlar su değirmenlerinde un haline getiriliyor. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. Hasadın ardından toplanan mısırlar serenderlerde kurumaya bırakılıyor. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. Hasadın ardından toplanan mısırlar serenderlerde kurumaya bırakılıyor. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

Karadeniz kadınının tarladan sofraya "mısır unu" mesaisi
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Çalışkanlıklarıyla bilinen Karadenizli kadınlar, yemeklerinin vazgeçilmezi olan mısır ununun tarladan sofraya uzanan yolculuğunun sonuna geldi. Üretime nisan ayında tarla belleme ve ekim süreciyle başlayan kadınlar, belli aralıklarla yaptıkları seyrekleme ve ayıklama işleminin ardından eylül itibarıyla hasat için tarlalara girdi. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler