
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde çiftçiler, kuş yemi olarak kullanılan akdarıyı kuşlardan korumak için dronla nöbet tutmaya başladı. ( İzzet Mazı - Anadolu Ajansı )

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde çiftçiler, torpil tabancası patlatma, traktörlere takılan sirenlerle devriye atma ve motosikletlerle tarlalar arasında gürültü çıkarma gibi yöntemler kullanılıyor.


Ancak bu yöntemlerin yetersiz kalması üzerine çiftçiler, bu yıl ilk kez dronu devreye alarak ürünlerini havadan korumaya başladı. ( İzzet Mazı - Anadolu Ajansı )



Öne çıkanlar
En Yeniler

Mısır’daki Ras Muhammed Milli Parkı, dalış tutkunları ve doğaseverler için güzel bir deneyim sunuyor

Selçuklular döneminde inşa edilen Tebriz Kapalı Çarşısı yüzyıllar boyunca ticaretin ve kültürün simgesi oldu