İnsanlığın kültürel mirası: Tandırlar
28.04.2016

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: Tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: Tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

İnsanlığın kültürel mirası: Tandırlar
Fotoğraf: Kaan Bozdoğan

Asırlardır hem ısınmak hem de ekmek yapmak için kullanılan tandırlar, insanlığın kültürel mirasları arasında yer almaya devam ediyor. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin de en çok tercih edilen pişirme yöntemleri arasında bulunan tandır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hala bazı ailelerin geçim kaynağı olmayı sürdürüyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler