Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,124.00
BTC/USDT
63,807.00
BIST 100
9,915.62
İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
11.05.2020

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. Müşterilerden Zeki Eren (fotoğrafta), açıklamada bulundu. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. Büryan ustası Murat Kayaalp (fotoğrafta), açıklamada bulundu. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: Büryan kebabı
Fotoğraf: Mehmet Niyazi Deniz

Siirt mutfağının önemli lezzetlerinden olan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen tescilli büryan kebabı, ramazan ayında da vazgeçilmez tatlarının başında yer alıyor. Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve Türk Patent ve Marka Kurumunca 17 yıl önce tescillenen büryan kebabı, damak çatlatan lezzetiyle iftar sofralarını süslüyor. ( Mehmet Niyazi Deniz - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler