
Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Meyan şerbeti, serinletici ve sindirimi kolaylaştıran özelliği nedeniyle 11 ayın sultanı ramazanda da yoğun olarak tercih ediliyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Meyan şerbeti, serinletici ve sindirimi kolaylaştıran özelliği nedeniyle 11 ayın sultanı ramazanda da yoğun olarak tercih ediliyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Meyan şerbeti, serinletici ve sindirimi kolaylaştıran özelliği nedeniyle 11 ayın sultanı ramazanda da yoğun olarak tercih ediliyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Meyan şerbeti, serinletici ve sindirimi kolaylaştıran özelliği nedeniyle 11 ayın sultanı ramazanda da yoğun olarak tercih ediliyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Meyan şerbeti, serinletici ve sindirimi kolaylaştıran özelliği nedeniyle 11 ayın sultanı ramazanda da yoğun olarak tercih ediliyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Meyan şerbeti, serinletici ve sindirimi kolaylaştıran özelliği nedeniyle 11 ayın sultanı ramazanda da yoğun olarak tercih ediliyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Meyan şerbeti, serinletici ve sindirimi kolaylaştıran özelliği nedeniyle 11 ayın sultanı ramazanda da yoğun olarak tercih ediliyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Meyan şerbeti, serinletici ve sindirimi kolaylaştıran özelliği nedeniyle 11 ayın sultanı ramazanda da yoğun olarak tercih ediliyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Poşet ya da şişelere konularak satılan şerbetin üretildiği noktalarda vatandaşlardan ilgi görüyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Poşet ya da şişelere konularak satılan şerbetin üretildiği noktalarda vatandaşlardan ilgi görüyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )

Fırat Nehri kenarında yetişen meyan bitkisinin kökünden elde edilen meyan şerbeti, iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Poşet ya da şişelere konularak satılan şerbetin üretildiği noktalarda vatandaşlardan ilgi görüyor. ( Fevzi Kemal Karagöz - Anadolu Ajansı )