
Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Bekolu oyuncular Ahmet Düverioğlu (yerde) ve Muhammed Ali (solda) ile Zalgirisli basketbolcu Leo Westermann (9), bir pozisyonda mücadele etti. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Bekolu oyuncu Kostas Sloukas (sağda) ile Zalgirisli baketbolcu Walkup Thomas (solda), bir pozisyonda mücadele etti. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Fenerbahçe Bekolu oyuncu Jan Vesely (24), serbest atış kullandı. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Bekolu oyuncu Jan Vesely (sağda) ile Zalgirisli basketbolcu Thomas Walkup (solda), bir pozisyonda mücadele etti. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradoviç, oyuncularına taktik verdi. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Bekolu oyuncu Ahmet Düverioğlu (sağda) ile Zalgirisli basketbolcu Davies Brandon (solda), bir pozisyonda mücadele etti. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradoviç, oyuncularına taktik verdi. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Bekolu oyuncu Kostas Sloukas (16), bir pozisyonda rakibiyle mücadele etti. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Bekolu oyuncu Ahmet Düverioğlu (44) ile Zalgirisli basketbolcu Davies Brandon (solda), bir pozisyonda mücadele etti. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya geldi. ( Metin Pala - Anadolu Ajansı )
Öne çıkanlar
En Yeniler

Tribünlerin coşkusunun yerini topçu seslerinin aldığı Abbasiyyin Stadyumu, hala savaşın izlerini taşıyor

İsrail’in saldırılarında hayatını kaybeden yetkililer ve bilim insanları için Tahran’da cenaze törenleri düzenlendi