Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
11.07.2019

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. İşçiler, dağılmaması için kamyonlara yüklediği samanların bulunduğu torbaları kalın iplerle sıkıca bağlıyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. İşçilerden 4 çocuk babası Süleyman Aksoy (fotoğrafta), yaptıkları işin zorluğunu anlattı. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ahmet Kaplan

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. İlk defa bu yıl saman işinde çalışan 22 yaşındaki İbrahim Okay (fotoğrafta), yaptıkları işin zorluğunu anlattı. ( Ahmet Kaplan - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Ekmeğini samandan kazanan işçilerin toz ve sıcakla imtihanı
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Türkiye'nin önemli tahıl merkezlerinden Diyarbakır'da ekmeğini kamyonlara saman yükleyerek kazanan işçiler, toz ve sıcakla mücadele ediyor. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere gönderilmek üzere samanları çuvallara dolduran işçiler, kamyona yükledikleri torbaları kalın iplerle sıkıca araca bağlıyor. İşçiler, 3 ay süren zorlu çalışma koşullarında en büyük mücadeleyi ise toz ve sıcağa karşı veriyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler