
Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yetiştirilen domateslerin kurutulma işlemi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta yapılıyor. Hasat edilen tonlarca domates, kurutulma yapılan alanda işçiler tarafından ikiye bölünerek beyaz örtülere serilip tuzlanıyor. İşçilerin erken saatlerde başlayan mesaisi, gün batımına kadar devam ediyor. ( Mustafa Kılıç - Anadolu Ajansı )
Öne çıkanlar
En Yeniler

Japonya Altes Prensesi Akiko Mikasa, "Arkeolojinin Altın Çağı" sergisini ve Anıtkabir'i ziyaret etti

Vietnam’ın Khanh Hai kasabasındaki balıkçı köyünde bölgenin en büyük deniz ürünleri pazarı kuruluyor