
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre orta riskli iller arasında yer alan Adana'da yeni normalleşme süreciyle lokantalar müşteri kabul etmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren uzun süredir paket ve gel-al şeklinde hizmet veren lokanta ve restoranlar müşteri kabul etmek için hazırlıklara başladı. İşletme çalışanları masalarını hazırladı, servise hazır hale getirdi. ( Bekir Ömer Fansa - Anadolu Ajansı )