3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
10.10.2022

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Diyarbakır'da kuzu ciğeri, kırmızı toz biber, tuz, kurutulmuş kekik ve dövülmüş sumakla marine edilerek, bir ciğer, bir kuyruk yağı, iki ciğer, bir kuyruk yağı ve bir ciğer şeklinde şişe dizilerek ateşte pişiriliyor. ( Aydın Arik - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Aydın Arik

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Diyarbakır'da kuzu ciğeri, kırmızı toz biber, tuz, kurutulmuş kekik ve dövülmüş sumakla marine edilerek, bir ciğer, bir kuyruk yağı, iki ciğer, bir kuyruk yağı ve bir ciğer şeklinde şişe dizilerek ateşte pişiriliyor. ( Aydın Arik - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Aydın Arik

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Diyarbakır'da kuzu ciğeri, kırmızı toz biber, tuz, kurutulmuş kekik ve dövülmüş sumakla marine edilerek, bir ciğer, bir kuyruk yağı, iki ciğer, bir kuyruk yağı ve bir ciğer şeklinde şişe dizilerek ateşte pişiriliyor. ( Aydın Arik - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Aydın Arik

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Diyarbakır'da kuzu ciğeri, kırmızı toz biber, tuz, kurutulmuş kekik ve dövülmüş sumakla marine edilerek, bir ciğer, bir kuyruk yağı, iki ciğer, bir kuyruk yağı ve bir ciğer şeklinde şişe dizilerek ateşte pişiriliyor. ( Aydın Arik - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Aydın Arik

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Diyarbakır'da kuzu ciğeri, kırmızı toz biber, tuz, kurutulmuş kekik ve dövülmüş sumakla marine edilerek, bir ciğer, bir kuyruk yağı, iki ciğer, bir kuyruk yağı ve bir ciğer şeklinde şişe dizilerek ateşte pişiriliyor. ( Aydın Arik - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Aydın Arik

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Diyarbakır'da kuzu ciğeri, kırmızı toz biber, tuz, kurutulmuş kekik ve dövülmüş sumakla marine edilerek, bir ciğer, bir kuyruk yağı, iki ciğer, bir kuyruk yağı ve bir ciğer şeklinde şişe dizilerek ateşte pişiriliyor. ( Aydın Arik - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Aydın Arik

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Diyarbakır'da kuzu ciğeri, kırmızı toz biber, tuz, kurutulmuş kekik ve dövülmüş sumakla marine edilerek, bir ciğer, bir kuyruk yağı, iki ciğer, bir kuyruk yağı ve bir ciğer şeklinde şişe dizilerek ateşte pişiriliyor. ( Aydın Arik - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Aydın Arik

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Diyarbakır'da kuzu ciğeri, kırmızı toz biber, tuz, kurutulmuş kekik ve dövülmüş sumakla marine edilerek, bir ciğer, bir kuyruk yağı, iki ciğer, bir kuyruk yağı ve bir ciğer şeklinde şişe dizilerek ateşte pişiriliyor. ( Aydın Arik - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki "Ciğerciler Sokağı"nda kurulan tezgahlarda, sabah saatlerinden itibaren dumanların yükseldiğini ve güzel kokuların yayıldığını gören müşteriler bol baharatlı ciğer kebabı yiyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki "Ciğerciler Sokağı"nda kurulan tezgahlarda, sabah saatlerinden itibaren dumanların yükseldiğini ve güzel kokuların yayıldığını gören müşteriler bol baharatlı ciğer kebabı yiyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki "Ciğerciler Sokağı"nda kurulan tezgahlarda, sabah saatlerinden itibaren dumanların yükseldiğini ve güzel kokuların yayıldığını gören müşteriler bol baharatlı ciğer kebabı yiyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli ciğer kebabı"nı yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Ozan Efeoğlu

Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Her 3 ilde de lokantacılar, ustalar ve sivil toplum kuruluşları, günün her saatinde tüketilen, yerli ve yabancı turistlerin de rağbet gösterdiği ciğer kebabının "en lezzetlisi"nin kendi illerinde yapıldığı görüşünde. Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki "Ciğerciler Sokağı"nda kurulan tezgahlarda, sabah saatlerinden itibaren dumanların yükseldiğini ve güzel kokuların yayıldığını gören müşteriler bol baharatlı ciğer kebabı yiyor. ( Ozan Efeoğlu - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli" ciğer kebabını yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Müslüm Etgü

Diyarbakır, Adana ve Şanlıurfa, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Şanlıurfa ile Diyarbakır arasında uzun yıllardır süren ciğer kebabı rekabeti, Diyarbakır ciğerinin de tescillenmesiyle arttı. Ciğer kebabı, Şanlıurfa'da sabahtan akşama kadar dürüm şeklinde ve kente özgü biberle servis ediliyor. ( Müslüm Etgü - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli" ciğer kebabını yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Müslüm Etgü

Diyarbakır, Adana ve Şanlıurfa, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Şanlıurfa ile Diyarbakır arasında uzun yıllardır süren ciğer kebabı rekabeti, Diyarbakır ciğerinin de tescillenmesiyle arttı. Ciğer kebabı, Şanlıurfa'da sabahtan akşama kadar dürüm şeklinde ve kente özgü biberle servis ediliyor. ( Müslüm Etgü - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli" ciğer kebabını yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Müslüm Etgü

Diyarbakır, Adana ve Şanlıurfa, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Şanlıurfa ile Diyarbakır arasında uzun yıllardır süren ciğer kebabı rekabeti, Diyarbakır ciğerinin de tescillenmesiyle arttı. Ciğer kebabı, Şanlıurfa'da sabahtan akşama kadar dürüm şeklinde ve kente özgü biberle servis ediliyor. ( Müslüm Etgü - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli" ciğer kebabını yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Müslüm Etgü

Diyarbakır, Adana ve Şanlıurfa, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Şanlıurfa ile Diyarbakır arasında uzun yıllardır süren ciğer kebabı rekabeti, Diyarbakır ciğerinin de tescillenmesiyle arttı. Ciğer kebabı, Şanlıurfa'da sabahtan akşama kadar dürüm şeklinde ve kente özgü biberle servis ediliyor. ( Müslüm Etgü - Anadolu Ajansı )

3 il "en lezzetli" ciğer kebabını yaptıkları iddiasında
Fotoğraf: Müslüm Etgü

Diyarbakır, Adana ve Şanlıurfa, kahvaltılarda dahi tüketilen ciğer kebabına sahip çıkıyor. Şanlıurfa ile Diyarbakır arasında uzun yıllardır süren ciğer kebabı rekabeti, Diyarbakır ciğerinin de tescillenmesiyle arttı. Ciğer kebabı, Şanlıurfa'da sabahtan akşama kadar dürüm şeklinde ve kente özgü biberle servis ediliyor. ( Müslüm Etgü - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler