Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,569.30
BTC/USDT
70,815.00
BIST 100
9,079.97
Kültür

'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' 1 Nisan'da vizyonda

"Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filmi, 1 Nisan'da seyirciyle buluşacak. Filmin yönetmeni Kızbaz, "Sinema tarihinin en büyük bütçeli tasavvuf filmini yapmış bulunmaktayız" dedi.

24.02.2016 - Güncelleme : 25.02.2016
'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' 1 Nisan'da vizyonda "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filmi, 1 Nisan'da seyirciyle buluşacak.

Istanbul

İSTANBUL

 "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filmi, 1 Nisan'da seyirciyle buluşacak.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan filmin yönetmen ve yapımcısı Kürşat Kızbaz, "Sinema tarihinin en büyük bütçeli tasavvuf filmini yapmış bulunmaktayız. Hayatım boyunca beni çok mutlu edecek dev oyuncu kadrosu da bu filme değer kattı. Birçoğuyla öğrencilik yıllarında çalışmayı hayal ederdim. Bu güzel oyuncu kadrosuyla çıktığım yolculuk, benim için başlı başına bir film"dedi.

"Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filmi, genç bir dervişin ilahi aşkı arayışı ve bu uğurdaki zorlu mücadelesini konu ediniyor.

Sevda, ayrılık, sabır ve tevazu gibi temalar üzerinden işlenen film, aynı zamanda Somuncu Baba'nın aşkı arama yolunda Hicaz'dan Şam'a, Bursa'dan Aksaray'a uzanan hikayesiyle bir yol filmi olma özelliği de taşıyor.

İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Japonca, Çince ve Rusça alt yazılı versiyonlarıyla 50 ülkede vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda Furkan Palalı, Ali Sürmeli, Altan Akışık, Altan Gördüm, Emin Olcay, Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Haldun Boysan, Kenan Bal, Saruhan Hünel, Serdar Yeğin, Sinan Albayrak, Suna Selen, Tuvana Türkay ve Yunus Emre Yıldırımer gibi ünlü isimler yer alıyor.

Muhabir: Kaan Burak Şen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.