Dolar
38.83
Euro
44.19
Altın
3,327.05
ETH/USDT
2,628.60
BTC/USDT
111,409.00
BIST 100
9,398.93
Kültür

'Mavi Bisiklet' izleyiciyle buluşacak

Yönetmen Ümit Köreken ve yapımcı Nursen Çetin Köreken'in ilk uzun metrajlı filmi "Mavi Bisiklet", Başka Sinema kapsamında 2 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

16.11.2016 - Güncelleme : 22.11.2016
'Mavi Bisiklet' izleyiciyle buluşacak

İSTANBUL

53. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde "En İyi Senaryo", "En İyi Yönetmen" ve "En İyi Film" ödüllerini kazanan "Mavi Bisiklet", 13 yaşındaki bir çocuğun gözünden haksızlık ve adaletsizliğe farklı bir bakış sunuyor. 

Pek çok ülkedeki festivallerde gösterilen film, "Bize her gün festival" sloganıyla farklı bir sinema deneyimi sunan Başka Sinema kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'de izlenebilecek.

"Mavi Bisiklet", yönetmen Ümit Köreken ve yapımcı Nursen Çetin Köreken'in ilk uzun metrajlı filmi.

Muhabir: Hilal Uştuk

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın