Dolar
40.69
Euro
47.44
Altın
3,393.58
ETH/USDT
3,908.90
BTC/USDT
116,501.00
BIST 100
10,956.05
Kültür

Jim Carrey yine güldürecek

Jim Carrey'nin oynadığı ''Babamın Penguenleri" bu hafta vizyona giriyor.

25.08.2011 - Güncelleme : 25.08.2011
Jim Carrey yine güldürecek

jim carrey_23

Jim Carrey'nin oynadığı ''Babamın Penguenleri" bu hafta vizyona giriyor.***

İSTANBUL 

Türk sinemaseverler, bu hafta aksiyon, komedi ve romantizm içerikli 5 yabancı filmle buluşacak. Mark Waters'ın yönettiği ve Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury ile Ophelia Lovibond'un oynadığı ''Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins)'' filminde, eşinden boşandıktan sonra hayatına son derece rutin bir şekilde devam eden iş adamı Tom Popper'in hayatı, babasından kendisine miras kalan 6 penguenle değişir. Önce penguenleri bir hayvanat bahçesine vermeyi düşünen Tom, çocukları penguenlere bayılınca, evini bir kış parkına çevirmeye karar verir.
Bu hafta vizyona giren diğer fimler ise şunlar; ,  ''Yeryüzündeki Son Aşk (Perfect Sense)'' ,  ''Uzaylıların Şafağı (Attack The Block)'' ,  ''Kolombiyalı: İntikam Meleği (Colombiana)'', ''Yeşil Fener (Green Lantern)''

Vizyondakiler
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın