
Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, bu sezon 80 konsere ev sahipliği yapacak.***
İSTANBUL - Elif Ferhan Durmuş
CRR Genel Sanat Yönetmeni Kemal Karaöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, caz, klasik müzik, flamenko, klasik Türk müziği gibi birçok alanda konser verdiklerini belirterek, uluslararası alanda önemli sanatçıları İstanbullular ile buluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.
Karaöz, bu yılın ilk konserini 16 Şubat Perşembe günü Trilok Gurtu ile Tuluğ Tırpan'ın vereceğini ifade ederek, programa göre 19 Şubat'ta ''Tanburi Cemil Bey Günleri'', 20 Şubat'ta Gabriela Montero, 22 Şubat'ta Cristina Branco'nun ''Fado'nun Prensi'', 24 ile 25 Şubat'ta Jan Garbarek ve 7 Mart'ta ''Fazıl Say Piyano Resitali''nin de bulunduğunu kaydetti.
''Yüksek emek harcanarak sahnelediğimiz konserlerin yorgunluğunu sanatseverlerin konserlere ilgi göstermesiyle üzerimizden atıyoruz'' diyen Karaöz, bu sezon 80 konserle sanatseverlerin karşısına çıkacaklarını bildirdi.