
Yönetmen ve ressam Pirselimoğlu'nun filmleri ve resimleri Atinalı sanatseverlerle buluştu.***
ATİNA - Nevbahar Kabaklı
Kakes Pares ile Atina Film Arşivi ortaklığında hayata geçirilen proje kapsamında Yönetmen ve ressam Tayfun Pirselimoğlu'nun kısa filmleri "Dayım" ve "Sükut Altındır" da dahil olmak üzere "Hiçbir yerde", "Rıza", "Pus" ve "Saç" filmleri 28 Mart 2012 tarihine kadar Atina Film Arşivi Merkezi'nde Atinalılara gösterilecek.
Atina Film Arşivi Merkezi'nde Pirselimoğlu'nun İstanbul'da 2008 yılında açtığı "Felluçe" isimli sergiden resimlerinin yer aldığı bir proje de düzenlenen açılışla sanatseverlerle buluştu.
Pirselimoğlu, Yunanlılarla çalışmayı sevdiğini ifade ederek şöyle konuştu:
"Alman ve Fransızlar da var ama esas Türk-Yunan ortaklığıyla başlayan bir iş. O da bu yaz sonu İstanbul ve İzmir'de çekilecek, 'Ben o değilim' isimli bir proje. 'Ben o değilim' bir kimlik değiştirme hikayesi, İstanbul'da başlayıp başkasının kimliğini aldıktan sonra İzmir'e devam eden bir hikaye. Muhtemelen Ağustos-Eylül gibi çekimlere başlamayı planlıyoruz."