Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,489.60
BTC/USDT
113,745.00
BIST 100
10,746.98
Kültür, arşiv, arşiv

50 yıl sonra yine James Bond'da oynadı

50 yıl önce İstanbul'da çekilen Bond filminde Sean Connery ile aynı sahneyi paylaşan Nusret Ataer, serinin son filminde de oynadı.

27.07.2012 - Güncelleme : 27.07.2012
50 yıl sonra yine James Bond'da oynadı

İSTANBUL - Sefa Mutlu

James Bond serisinin 1963'te bir kısmı Türkiye'de çekilen ikinci filmi ''Rusya'dan Sevgilerle''de Sean Connery ile rol alan Nusret Ataer, 50 yıl sonra, çekimleri yine İstanbul'da yapılan serinin son filmi ''Skyfall''da Daniel Craig ile de rol arkadaşı oldu. 
Türk sinemasında da birçok filmde rol alan 78 yaşındaki Ataer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmin setine gittiğini, Craig ile çok sıcak bir karşılaşma ve selamlaşma yaşadıklarını anlattı.
Ataer,  oradakilere, kendisini çok dinç hissettiğini ve bu filmde oynamak istediğini ilettiğini kaydetti.
''Skyfall''da oynadığı rolden dolayı ücret alıp almadığına ilişkin soruya gülerek karşılık veren Ataer, ''Çok ufak bir ücret verdiler. Zaten küçük bir sahneydi. Nerede duracağımı ve ne yapacağımı söylediler, herhangi bir karakter oynamadım'' diye konuştu. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın