Arçelik’ten "Cuma Aşkına" indirimleri başlıyor
Arçelik 19 Kasım’da başlattığı Cuma Aşkına kampanyasıyla 3 bin TL’ye varan dev indirimlerle birçok ürünü satışa sunuyor
İSTANBUL (AA) - Arçelik, bugün başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek “Cuma Aşkına” özel dev indirim kampanyası ile tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.
Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Arçelik, “Cuma Aşkına” özel dev indirim kampanyasını tüketicilerle buluşturuyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek kampanya ile Arçelik tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.
Notebook ve tabletlerde 3 bin TL, cep telefonlarında bin 400 TL, TV’lerde bin 100 TL, küçük ev aletlerinde 630 TL, hobi ve aksesuarlarda 400 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için 'www.arcelik.com.tr' web sitesi ve Arçelik mağazaları sizleri bekliyor.
Perakende
Migros ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi'nden yerel üretime destek için işbirliği
Perakende
MediaMarkt markası KOENIC yeni vantilatör serisini kullanıcıların beğenisine sundu
Perakende
DeFacto, "Pop of Red Koleksiyonu"yla kırmızının gücünü yansıtmayı hedefliyor