Dolar
32.34
Euro
35.13
Altın
2,156.51
ETH/USDT
3,339.40
BTC/USDT
64,300.00
BIST 100
8,738.92
Politika, seçim 2018

Erdoğan'a seçim tebrikleri

Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli, BBP Genel Başkanı Destici ve HÜDAPAR Genel Başkanı Yavuz seçim başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak tebrik etti.

24.06.2018 - Güncelleme : 25.06.2018
Erdoğan'a seçim tebrikleri

ANKARA 

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim zaferinden dolayı tebrik etti. 

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Yıldırım, telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 24 Haziran seçimindeki zaferi nedeniyle kutladı. 

Başbakan Yıldırım, yeni yönetim sisteminin vatana ve millete hayırlı olması dileğinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de telefonla arayan Yıldırım, kendisini Cumhur İttifakı'na sağladığı katkı ve başarı nedeniyle tebrik etti. 

Bahçeli'den seçim tebriği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı tebrik etti.

Edinilen bilgiye göre Bahçeli, telefonla görüştüğü Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı kutladı.

Destici'den tebrik

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak, seçim başarısından dolayı tebrik etti.

Edinilen bilgiye göre Destici, telefonla görüştüğü Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı kutladı.

HÜDAPAR'dan tebrik

HÜDAPAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak seçimdeki başarısından dolayı kutladı.

Edinilen bilgiye göre, Yavuz, telefonla aradığı Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ndeki başarısı nedeniyle tebrik etti.

ATO Başkanı Baran'dan kutlama

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, son dönemin en yüksek katılımlı seçiminin gerçekleştiğine dikkati çekti. Milletin, özgür iradesiyle kendini yönetecek Cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandığını belirten Baran, sandıktan demokrasi zaferinin çıktığını vurguladı.

Milletinin oylarıyla siyasi ekonomik tetikçilere en güzel cevabı verdiğine işaret eden Baran, "Milletimiz, sandıkta tüm dünyaya demokrasi dersi verdi. Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında 2023 hedeflerine daha güçlü ve güvenli bir şekilde ilerleyecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın