Kupa maçlarında saygı duruşu düzenlenecek
TFF, Kolombiya'ya giden Brezilya ekibi Chapecoense'yi taşıyan uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybedenler anısına Ziraat Türkiye Kupası'nda maçlardan önce saygı duruşu düzenleneceğini açıkladı.

Istanbul
İSTANBUL
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Brezilya'nın Chapecoense takımını taşıyan uçağın Kolombiya'da düşmesi dolayısıyla Ziraat Türkiye Kupası'nda bu hafta oynanacak maçlardan önce saygı duruşu düzenleneceğini duyurdu.
TFF'den yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 29 ve 30 Kasım ile 1 Aralık Perşembe günü yapılacak maçlardan önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağı belirtilerek, "Kazada hayatını kaybedenler için derin üzüntümüzü bir kez daha belirtir; Brezilya Futbol Federasyonu, aileleri, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.