Dolar
40.26
Euro
46.82
Altın
3,340.55
ETH/USDT
3,171.80
BTC/USDT
118,984.00
BIST 100
10,270.90
Spor, Futbol

Göztepe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Göztepe, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ali Korkmaz  | 09.10.2018 - Güncelleme : 09.10.2018
Göztepe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Izmir

İZMİR

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Göztepe, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ligin 8. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olan Göztepe, 3 günlük iznin ardından topbaşı yaptı.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Bayram Bektaş yönetimindeki antrenmanda ısınmanın ardından 5'e 2 çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra dar alanda oyun çalışması gerçekleştirdi.

Sakatlıklıkları bulunan Halil Akbunar, Lamine Gassama, Adama Traore ve Kerem Atakan Kesgin'in yanı sıra ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan kaleci Beto ile Andre Poko idmanda yer almadı.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.