Dolar
41.16
Euro
48.01
Altın
3,559.36
ETH/USDT
4,469.50
BTC/USDT
112,000.00
BIST 100
10,737.68
Eğitim

MEB ile YÖK arasında iş birliği protokolü

MEB ile YÖK arasında yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek öğrencilerin seçimi, öğrenimlerinin takibi ve mecburi hizmet yükümlülüklerine ilişkin iş ve işlemlerini kapsayan protokol imzalandı.

20.06.2016 - Güncelleme : 20.06.2016
MEB ile YÖK arasında iş birliği protokolü

ANKARA

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) arasında, yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek öğrencilerin seçimi, öğrenimlerinin takibi ve mecburi hizmet yükümlülüklerine ilişkin iş ve işlemlerini kapsayan protokol imzalandığı bildirildi.

MEB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakanlık ile YÖK koordinatörlüğünde kamu kurum ve kuruluşlarının yetişmiş personel ve üniversitelerin öğretim elemanı ihtiyaçlarını karşılamak üzere, yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek öğrencilerin seçimi, öğrenimlerinin takibi ve mecburi hizmet yükümlülüklerine ilişkin iş ve işlemlerini kapsayan protokol imzalandı.

Muhabir:Merve Yıldızalp

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın