Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,501.60
BTC/USDT
113,854.00
BIST 100
10,746.98
Eğitim, arşiv

İlköğretim okulu ''ilköğretim kurumu'' oldu

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelik'te, "ilköğretim okulu" ibaresi "ilköğretim kurumu" şeklinde değiştirildi.

26.04.2013 - Güncelleme : 26.04.2013
İlköğretim okulu ''ilköğretim kurumu'' oldu

ANKARA

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Yönetmelik'te, "ilköğretim okulu" ibaresi "ilköğretim kurumu" şeklinde düzenlendi.

Ayrıca "ilköğretim okullarında" ibaresi, "ilköğretim kurumlarında", "hastane ilköğretim okulları" ibaresi "hastane ilkokulları", "ilköğretim okullarında" ibaresi "ilkokullarda", "hastane ilköğretim okulları" ve "hastane ilköğretim okulları" ibareleri sırasıyla "hastane ilkokulları" ve "hastane ilkokulları", "yatılı ilköğretim bölge okulları" ibaresi "yatılı bölge ortaokulları", "açık ilköğretim okulu" ibaresi "açık öğretim ortaokulu", "ilköğretim okullarında" ibareleri "ilkokullarda", "1-5 sınıflı ilköğretim okullarının" ibaresi "1-4 sınıflı ilkokulların" oldu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın