Dolar
38.64
Euro
43.84
Altın
3,376.73
ETH/USDT
1,897.60
BTC/USDT
98,876.00
BIST 100
9,074.62
Dünya, arşiv

Türkmen lidere Jennifer Lopez'li doğum günü

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov'un 56. doğum günü kutlamaları için yapılan konserde dünya yıldızları sahne aldı.

30.06.2013 - Güncelleme : 30.06.2013
Türkmen lidere Jennifer Lopez'li doğum günü

AŞKABAT

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov'un 56. doğum günü kutlamaları için yapılan konserde dünya yıldızları sahne aldı.

Hazar denizi kıyısındaki Avaza turizm bölgesinde yapılan konserin sürpriz ismi Amerikalı yıldız Jennifer Lopez oldu. Türkiye'den Mustafa Sandal, Ziynet Sali ve Hüsnü Şenlendirici de konser verdi.

Türkmen lideri, 'Happy birthday mister president'' diyerek kutlayan Lopez, performansıyla da Türkmenleri coşturdu. Konserde sahne alan Mustafa Sandal ise sevilen şarkılarıyla Türkmen hayranlarının karşısına çıktı. 

Türkmen milli kıyafetiyle Türkmence 'Kuşdepdi' türküsünü söyleyen Sandal, büyük alkış aldı. Gecede sahne alan Ziynet Sali ve Hüsnü Şenlendirici de Türkmenlerin ilgisiyle karşılaştı. Konserde Rusya'dan Filip Kirkorov, Lübnan'dan Nancy Ajram başta olmak üzere Çin'den Ukrayna'ya pekçok ülkeden sanatçılar şarkı söyledi.

Sanatçılar Türkmen lideri doğum günü dolayısıyla kutladı. Gecede Devlet Başkanı Berdimuhamedov'un torunu Kerimguli Berdimuhamedov da piyano çaldı.

Kutlamalar havaifişek gösterileriyle son buldu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın