
Angelina Jolie, hayat arkadaşı Brad Pitt ve çocuklarıyla, yönetmenliğini yaptığı ''Kan ve Bal Ülkesinde'' filminin galasına katılacak.***
SARAYBOSNA
Amerikalı ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin yönetmenliğini yaptığı Bosna savaşı sırasında bir Sırp asker ile Boşnak kız arasında yaşanan aşk hikayesini anlatan ''Kan ve Bal Ülkesi'nde'' adlı filmin galası, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da yapılacak.
Saraybosna'daki ''Zetra Spor Salonu'nda'' yapılacak filmin galasına, aralarında savaş mağdurlarının da bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi davet edildi. Jolie, filmin prömiyeri hakkında Bosna-Hersek'teki basına yaptığı açıklamada, ''Heyecanlı ve stresliyim, herhalde olay sırasında ağlayacağım. Filmi izlemeye gelecek olan birçok kişinin savaş mağduru olması, benim için daha da zor olacak'' diye konuştu.
Filmin başrol oyuncusu Zana Maryanoviç de bir süre önce AA'ya yaptığı açıklamada, ünlü aktör ve yönetmen Angelina Jolie'nin ailesiyle birlikte Saraybosna'ya gelerek filmin galasına katılacağını açıklamıştı.