Dolar
39.87
Euro
46.75
Altın
3,289.28
ETH/USDT
2,448.70
BTC/USDT
107,338.00
BIST 100
9,301.05
Dünya

Köln-Bonn Havalimanı'nda güvenlik alarmı

Almanya'nın Köln-Bonn Havalimanı'nda güvenlik kontrolünü aranmak istemediği için koşarak geçen bir kişi havalimanında paniğe neden oldu.

Mesut Zeyrek  | 30.05.2016 - Güncelleme : 30.05.2016
Köln-Bonn Havalimanı'nda güvenlik alarmı Fotoğraf: AA/Mesut Zeyrek

Berlin

KÖLN

Almanya'nın Köln-Bonn Havalimanı'nda güvenlik kontrolünü aranmak istemediği için koşarak geçen bir kişi havalimanında paniğe neden oldu.

Güvenlik alarmının verildiği havalimanında, Terminal 1'deki 5 uçuş iptal edildi. Yetkililer, yolculardan sakin olmalarını ve bulundukları yerden ayrılmamalarını istedi.

Polis, arama noktasını koşarak geçen ve paniğe neden olan kişiyi yakalayarak sorgulanmak üzere karakola götürdü.

Olayın ardından federal polis, güvenlik masası oluşturulduğunu ve havalimanında köpeklerle patlayıcı araması yapıldığını açıkladı. Havalimanı trafiğinin ise normale döndüğü bildirildi.

Bir süre önce DAEŞ terör örgütü Köln-Bonn Havalimanı'nı yangınlar içinde gösteren bir afiş yayınlamıştı.

Muhabir: Mesut Zeyrek





Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın