Danimarka’da FETÖ'nün bir okulu daha kapandı
Danimarka’da faaliyet gösteren FETÖ bağlantılı 16 okuldan ikisi kapandı 3’ü de ekonomik sıkıntı çektiğini belirterek Eğitim Bakanlığına başvurdu.

Denmark
KOPENHAG
Danimarka’da Politiken gazetesinin haberine göre FETÖ bağlantılı Ballerup Privatskole adlı okulun ardından, Östjylland Privatskole okulu da kapanırken, Nilen Privatskole, Höje Taastrup Privatskole ve Al-Salam Skolen adlı okullarda ise büyük sayıda öğrenci kaybı nedeniyle maddi sıkıntılar baş gösterdi.
Bazı okullarda tasarruf politikaları uygulandığı ve işten çıkarmalar olduğu bildirilirken, Österbro Privatskole adlı okulun öğrenci kaybının yüzde 20 olduğu, Fyns Privatskole adlı okulda ise öğrenci kaybının yüzde 50'ye ulaştığı ve okulun büyük bir tasarruf hareketi başlattığı belirtildi.
Muhabir: Davut Çolak
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.