Dolar
40.69
Euro
47.03
Altın
3,373.19
ETH/USDT
3,663.70
BTC/USDT
114,352.00
BIST 100
10,853.49
Dünya, arşiv

Barak: Suriye buna cesaret edemez

Suriye'nin kimyasal silah tehdidi için İsrail Savunma Bakanı Barak, ''Hiçbir ülke, Yahudi devletine kimyasal silahlarla saldırmaya cesaret edemez'' dedi.

30.07.2012 - Güncelleme : 30.07.2012
Barak: Suriye buna cesaret edemez

KUDÜS 
 
Suriye'nin kimyasal silahlar kullanma tehdidine göndermede bulunan İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, dünyadaki hiçbir ülkenin ''Yahudi devletine'' kimyasal silahlarla saldırmaya cesaret edemeyeceğini söyledi.
İsrail Radyosu'na konuşan Barak, İsrail'e yönelik bir kimyasal saldırının olmayacağından, devlet tarafından verilen gaz maskesini iade edecek kadar emin olduğunu belirtti.
Suriye hükümeti tarafından geçen hafta yapılan açıklamada, Suriye'nin yabancı askerlerce düzenlenen bir saldırıya maruz kalması durumunda kimyasal ve biyolojik silahlara başvurulacağı tehdidinde bulunulmuştu. Suriye hükümetinden gelen bu açıklama, İsrail'e yönelik bir tehdit olarak algılanmıştı.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.