Dolar
40.76
Euro
47.73
Altın
3,356.13
ETH/USDT
4,713.80
BTC/USDT
122,246.00
BIST 100
10,949.95
Dünya

'Ayla' filmi Katar'da gösterime girdi

Kore Savaşı'nda Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin başından geçen olaylardan esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan "Ayla" filmi, Katar'da gösterime girdi.

12.04.2018 - Güncelleme : 12.04.2018
'Ayla' filmi Katar'da gösterime girdi Fotoğraf: AA/Serdar Bitmez

DOHA

Türk filmi Ayla'nın Katar'ın başkenti Doha'daki galasına Türkiye'in Doha Büyükelçisi Fikret Özer, Güney Kore'nin Doha Büyükelçisi Heung-kyeong Park ve bazı yabancı diplomatlar katıldı.

Özer etkinlikte yaptığı konuşmada, savaşların her zaman acılarla dolu olduğunu ancak bazı olaylarda mutluluk verici hikayelere rastlanabileceğini belirterek, "Ayla filmi, mutluluğun çıktığı bu acıyı temsil ediyor." dedi.

Filmin sponsorluğunu üstlenen Türk Hava Yollarının (THY) Katar Genel Müdürü Mehmet Zingal ise THY'nin sevgi, barış ve insani anlam taşıyan bu filme sponsorluk etmesinden gurur duyduğunu ifade etti.

Muhabir: Gülşen Topçu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın