Dolar
39.42
Euro
45.50
Altın
3,436.15
ETH/USDT
2,487.30
BTC/USDT
103,819.00
BIST 100
9,520.22
arşiv

"Laz Ziya" yaşamını yitirdi

Ünlü seslendirme sanatçısı, sinema ve tiyatro oyuncusu İstemi Betil, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki evinde yaşama veda etti.

11.11.2011 - Güncelleme : 11.11.2011
"Laz Ziya" yaşamını yitirdi




Ünlü seslendirme sanatçısı, sinema ve tiyatro oyuncusu İstemi Betil, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki evinde yaşama veda etti.***

YALOVA

''Kurtlar Vadisi'' dizisinde ''Laz Ziya'' karakteriyle bilinen 68 yaşındaki usta oyuncu, Çiftlikköy'e bağlı Sahil Mahallesi Manolya Sokak Özlem Apartmanı'ndaki evinde hayatını kaybetti.
Kurban Bayramı tatili nedeniyle bir hafta önce babasını ziyarete gelen İrem Betil, sabah odasına girdiği İstemi Betil'in cansız bedeni ile karşılaştı.
Ünlü oyuncunun cenazesi Yalova Şehir Mezarlığı morguna kaldırıldı. 
Betil, yarın İstanbul'da kılınacak cenaze namazının ardından yıllarca yaşadığı Ankara’da toprağa verilecek.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın