Во некои од земјите на Европа во подем бројката на заразени и смртни случаи од Ковид-19

Во земјите како Велика Британија, Франција, Германија, Шпанија и Португалија, бројот на новозаразени и смртни случаи повторно почна да се зголемува во последните неколку дена

21.01.2021