Што се случува во Источниот Медитеран во 5 прашања?

Агенција Анадолија (АА) во 5 прашања го претставува потеклото на тензиите во Источен Медитеран, зошто Грција одбива дијалог со Турција, што стои зад ставот на Франција за зголемувањето на напнатоста во регионот

15.09.2020