Tat Gıda Ticaret ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Hakan Turan, "Daha az gübre, su kullanımına geçmek, kimyasalı azaltılmak, karbon ayak izini sıfırlamak, verimliliği artırmak için tarımda sürdürülebilirliğe yatırım yapmak mecburiyetindeyiz" dedi
Tat Gıda Genel Müdürü Evren Albaş, "Dünyamızın ve ülkemizin geleceği, tarım ve güvenilir gıda üretiminin sürdürülebilirliği açısından tarımda dijitalleşme ve gıda alanında inovasyonun önemine inanıyoruz" dedi
Tat Gıda'nın gıda ve tarıma nitelikli iş gücünün kazandırılması ve sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde BUÜ ile gerçekleştireceği iş birliği kapsamında bilimsel araştırma, eğitim-öğretim ve uygulama alanında ortak projeler yürütülmesi planlanıyor
Tat Gıda, bugüne kadar "Aç-Ye" konserve ürünleriyle yer aldığı kategoriyi büyüterek tüketicinin gün geçtikçe artan hızlı, pratik ve sağlıklı yemek arayışına cevap vermeyi hedefliyor