Dolar
32.38
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,542.20
BTC/USDT
70,082.00
BIST 100
9,087.93
Gündem

Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çalım son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım'ın cenazesi, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

İsmihan Özgüven, Muzaffer Çağlıyaner  | 28.04.2021 - Güncelleme : 29.04.2021
Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çalım son yolculuğuna uğurlandı Fotoğraf: Muzaffer Çağlıyaner/AA

Osmaniye

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım'ın (23) Türk bayrağına sarılı naaşı, Dumlupınar Mahallesi'ndeki babaevinde "helallik" alınmasının ardından Asri Mezarlık Camisi'ne götürüldü.

Burada düzenlenen törene, şehidin annesi Zeynep, babası İbrahim, kardeşleri Asiye ve Kübra Çalım ile yakınları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Ali Çakmak'ın kıldırdığı cenaze namazından sonra Çalım'ın naaşı, Garnizon Komutanlığı Şehitliği'nde defnedildi.

Bakan Yanık, törende şehit annesi Zeynep, kardeşleri Asiye ve Kübra Çalım'a başsağlığı dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın