Dolar
32.54
Euro
34.95
Altın
2,332.36
ETH/USDT
3,156.60
BTC/USDT
64,572.00
BIST 100
9,716.77
Gündem

Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan 3 şüpheli gözaltına alındı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yargılandığı davada beraatine ve tahliyesine karar verilen ancak itiraz üzerine tekrar tutuklanan eski korgeneral Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan biri avukat 3 şüpheli gözaltına alındı.

Barış Kılıç, Cankut Taşdan  | 16.01.2020 - Güncelleme : 16.01.2020
Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan 3 şüpheli gözaltına alındı

Ankara

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yargılandığı davanın istinaf aşamasında beraatine ve tahliyesine karar verilen, ancak itiraz üzerine tekrar tutuklanan eski korgeneral Metin İyidil'i kaçırmaya çalışmakla suçlanan biri avukat 3 şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, İyidil'i kaçırmaya çalıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan yeğeni B.Ö. ve eşi E.Ö. ile avukatı A.K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Burada savcıya ifade veren şüpheliler serbest bırakıldı.

Şüphelilerden B.Ö'nün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in oğlu, İyidil'in yakalandığı evin ise Özdemir'in bir yakınına ait olduğu tespit edilmişti.


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın