Dolar
32.35
Euro
34.89
Altın
2,220.10
ETH/USDT
3,556.00
BTC/USDT
70,467.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sahil Güvenlik milletimizin gücünü artırmaya devam edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sahil Güvenlik Komutanlığımız, başarılı çalışmalarıyla bizleri gururlandırmaya ve milletimizin gücünü artırmaya devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

17.06.2018 - Güncelleme : 18.06.2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sahil Güvenlik milletimizin gücünü artırmaya devam edecek

ANKARA

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezin'den yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Haziran Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sahil Güvenlik Komutan Vekili Tuğamiral Bülent Olcay'a mesaj gönderdi.

Üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye'nin güvenliğinin ve emniyetinin sağlanmasında önemli bir güç olan Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluş yıl dönümünü kutlayan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Sahil ve karasularımızın güvenliğinden, yasa dışı göç ve kaçakçılığın önlenmesine kadar geniş bir yelpazede üstün vazife anlayışıyla görev yapan, teknolojiye uyumu, harekat kabiliyeti ve donanımlı personeliyle takdir toplayan Sahil Güvenlik Komutanlığımız, başarılı çalışmalarıyla bizleri gururlandırmaya ve milletimizin gücünü artırmaya devam edecektir."

Erdoğan, Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluş yıl dönümünde görevlerini başarıyla sürdüren tüm mensuplarına sevgilerini iletti.

Muhabir: İlkay Güder

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.