Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,565.70
BTC/USDT
70,385.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Bakan Pakdemirli tedavi edilen gökdoğanı doğaya bıraktı

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü korumasındaki doğal sarıçam ve karaçam ağaç türleri ile "eşsiz güzelliğe" sahip Çamkoru Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Arife Yıldız Ünal  | 16.02.2020 - Güncelleme : 16.02.2020
Bakan Pakdemirli tedavi edilen gökdoğanı doğaya bıraktı

Ankara

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'nın Çamlıdere ilçesindeki Çamkoru Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu, tedavisi tamamlanan gökdoğanı doğaya saldı.

Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Pakdemirli, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü korumasındaki doğal sarıçam ve karaçam ağaç türleri ile "eşsiz güzelliğe" sahip Çamkoru Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Alana ilişkin yetkililerden bilgi alan Pakdemirli, Şereflikoçhisar'da tedavisi tamamlanan gökdoğanı da tabiat parkında tekrar tabii yaşam alanına bıraktı.

Yaklaşık bir hafta önce kanadından yaralanmış halde bulunan gökdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ankara Üniversitesinin iş birliğiyle Veteriner Fakültesi Yaban Hayvanları Biriminde tedavi altına alınmıştı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.