Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,558.60
BTC/USDT
70,745.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Ayın Fotoğrafları ve Videosu belli oldu

AA'nın mart ayı fotoğraf ve video haber oylaması sonuçlandı.

Özgür Güz  | 08.04.2021 - Güncelleme : 10.05.2021
Ayın Fotoğrafları ve Videosu belli oldu

Ankara

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan oylamada, haber kategorisinde 19, yaşam kategorisinde 16 ve spor kategorisinde 9 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

Haber kategorisi birincisi

Kadın özel harekatçılar Hakkari'de PKK'nın korkulu rüyası oldu -Aldıkları sıkı eğitim sonrası Hakkari'nin zorlu coğrafyasında görev yapan kadın Polis Özel Harekatçılar (PÖH), düzenledikleri operasyonlarla terör örgütü PKK'ya göz açtırmıyor.


Yaşam kategorisi birincisi

Ankara'da dolunay -Başkentte akşam saatlerinde beliren dolunay, Atakule ile güzel görüntü oluşturdu.


Spor kategorisi birincisi

Bedensel engelli iki genç birbirilerine "el ve ayak" oldu -Siirt'te yüzme kursunda tanışan ve milli takım seçmeleri için kulaç atan bedensel engelli Şan Erten (solda) ve Hacı Çağlar (sağda), birbirlerine destekleriyle örnek oluyor. Protez bacak sayesinde yürüyebilen Çağlar, tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşayan arkadaşı Erten'e ihtiyaç duyduğu anda destek olurken, Erten de soyunma odasında Çağlar'ın protez bacaklarını çıkarıyor, bonesini ve gözlüğünü takıyor.


Buz ve karlarla kaplı "hayalet" şehir -Rusya Federasyonu'na bağlı Komi Cumhuriyeti'nin SSCB döneminde madencilik alanında önemli kentlerinden biri olan Vorkuta kent merkezine 19 kilometre uzaklıkta Sementnozavodsky bölgesi, aşırı soğuklar ve işsizlik sonucu oluşan göç nedeniyle adeta hayalet şehre dönüştü. (Maria Passer)

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.