Dolar
32.47
Euro
35.14
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,552.00
BTC/USDT
70,856.00
BIST 100
9,079.97
Spor

Spor gazetecileri Akdeniz Oyunları tesislerini gezdi

Mersin'de düzenlenen Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmaları'nı izlemek üzere kente gelen gazeteciler, spor tesisleriyle ilgili bilgilendirildi.

Sezgin Pancar  | 18.03.2017 - Güncelleme : 18.03.2017
Spor gazetecileri Akdeniz Oyunları tesislerini gezdi Fotoğraf: AA/ Sezgin Pancar

Mersin

MERSİN

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmaları'nı izlemek üzere kente gelen spor gazetecileri, Akdeniz Oyunları için yapılan tesisleri inceledi.

Federasyon ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün davetlisi olarak kente gelen Anadolu Ajansı (AA) Spor Haberleri Yayın Yönetmeni Ersin Şiyhan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Spor Servisi Müdürü Mustafa Karagöl, TGRT Haber Spor Müdürü Hakan Dede, Fotomaç Gazetesi İstihbarat Şefi Yılmaz Şenol, Fotomaç gazetesi yazarı ve TRT Spor yorumcusu Cevdet Ünüvar, TRT yönetmenlerinden Murat Çelik, Güneş gazetesi yazarı Selahattin Ekrekli ve CNN Türk spor spikeri Emre Tilev, spor tesislerini gezdi.

2013 Akdeniz Oyunları için inşa edilen Mersin Stadı, Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi, Servet Tazegül Spor Salonu, Cimnastik Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu'nu gezen gazeteciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı tarafından bilgilendirildi.

Heyet, incelemelerin ardından Erdemli Atış Poligonu'nda başlayan Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmaları'nı takip etti. 

Mersin İdmanyurdu, gazetecileri ağırladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Mahmut Karak ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen gazeteciler, takımın durumuyla ilgili bilgi aldı.

Başkan Karak ve asbaşkan Serdar Taş tarafından gazetecilere plaket ve forma takdim edildi.

AA adına plaketi alan Ersin Şiyhan'a kulübün murahhas üyeliği de verildi.

Muhabir: Sezgin Pancar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın