Dolar
32.34
Euro
35.17
Altın
2,154.89
ETH/USDT
3,354.20
BTC/USDT
64,388.00
BIST 100
8,738.82
Spor, Futbol

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Kavçak: Şanssızlığımız sezon başından bu yana devam ediyor

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Cem Kavçak, "Pozisyonlarımız, direkten dönen toplarımız var. Şanssızlığımız sezon başından bu yana devam ediyor." dedi.

20.09.2018 - Güncelleme : 20.09.2018
Akhisarspor Teknik Sorumlusu Kavçak: Şanssızlığımız sezon başından bu yana devam ediyor

MANİSA 

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk hafta maçında konuk ettiği Rus ekibi Krasnodar'a 1-0 mağlup olan Akhisarspor'un teknik sorumlusu Cem Kavçak, direkten dönen topları olduğunu, sezon başından bu yana şanssızlık yaşadıklarını söyledi.  

Kavçak, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakanın ilk 15 dakikalık bölümünde biraz ürkek bir mücadele sergilediklerini, ardından oyunu dengelediklerini ama buna rağmen kalelerinde 1 gol gördüklerini belirtti.

Karşılaşmada kazanmak için her şeyi yaptıklarını aktaran Cem Kavçak, "Pozisyonlarımız, direkten dönen toplarımız var. Şanssızlığımız sezon başından bu yana devam ediyor, iki topumuz direkten döndü. Kazanıp takımın öz güvenini artırmak istiyorduk ama saha içindeki istek ve oyuncuların ekstra motive olmaları bizi mutlu etti. Hafta sonu Galatasaray ile maçımız var. En iyi şekilde o maça hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Kavçak, maçın hakeminin takdir haklarını Krasnodar'dan yana kullandığını ancak bariz bir hatasının olmadığını kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yapacakları Galatasaray maçında da büyük ihtimalle takımın başında olacağını ifade eden Cem Kavçak, daha sonra yönetimle tekrar görüşeceğini aktardı.

Cem Kavçak, Akhisarspor'da futbolcu olarak da mücadele ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Ben Akhisarlıyım, içlerinden geldim. Ben de çok duygulandım, taraftarların beni çağırması çok onur vericiydi. Onları galibiyetle evlerine göndermek isterdik ama nasip böyleymiş. Tüm 'Akigolar'a ve tribüne gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. İnşallah Galatasaray maçında dolu tribünlere oynarız." şeklinde konuştu.

"UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladık, mutluyuz"

Krasnodar'ın teknik sorumlusu Oleg Fomenko, "UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladık, mutluyuz." dedi.

Fomenko, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, çok zorlu geçen karşılaşmayı galip tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. İlk yarı çok pozisyon bulduklarını ancak 1 tanesini gole çevirdiklerini belirten Fomenko, "İkinci yarıda rakibimiz bastırdı bu bizi biraz zorladı. UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladık, mutluyuz. Bu çok önemli. Önümüzdeki maçlar için iyi bir motivasyon olacak bize. Buraya gelen her takım zorlanacaktır. Rakibimizin taraftarının verdiği destek de çok başarılıydı, herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu. 

Fomenko, ilk golü attıkları müsabakada daha sonra baskı yediklerini anlatarak, "Bu biraz psikolojiktir. Mağlup durumda olan takım kaybedeceği bir şey olmadığı için saldırır. Yapmamamız gereken ufak tefek hatalar yaptık. Deplasmanda oynamamız bizi etkiledi." ifadelerini kullandı. 

Akhisarspor'un genel olarak çok iyi organize bir oyun sergilediğini kaydeden Fomenko, "Özellikle ikinci yarının sonlarına doğru zorlandık, gol de yiyebilirdik." değerlendirmesinde bulundu.  

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.