Dolar
32.34
Euro
35.07
Altın
2,155.82
ETH/USDT
3,228.50
BTC/USDT
63,108.00
BIST 100
8,869.84
Politika, seçim 2018

Adalet Bakanı Gül: Artık güçlü ve büyük Türkiye dönemi başlamıştır

Adalet Bakanı Gül, "Artık seçim bitmiş, güçlü ve büyük Türkiye dönemi başlamıştır. Şahlanışın şafağı söktü." dedi.

24.06.2018 - Güncelleme : 25.06.2018
Adalet Bakanı Gül: Artık güçlü ve büyük Türkiye dönemi başlamıştır

ANKARA

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sonuçların Türkiye ve Türk milleti için hayırlı olması temennisinde bulunan Gül, seçimlerin demokratik olgunlukla ve yüksek bir katılımla gerçekleştirilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

Milletin sözünü söylediğini, sandıkta milletin iradesinin tecelli ettiğini vurgulayan Gül, bu söze hürmetin herkes için bir vecibe olduğuna işaret etti.

Gül, yürüttükleri bütün vazifeleri milletin emaneti olarak gördüklerini, bu seçimden sonra da aynı şuurla hizmete devam edeceklerini bildirerek, şunları kaydetti:

"Yeni sistemde Türkiye'nin ilk Başkanı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, cansiparane gayretleriyle güçlü ve büyük Türkiye idealine yürüyen tüm teşkilatlarımıza, bu hedefe oylarıyla ortak ve destek olan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Artık seçim bitmiş, güçlü ve büyük Türkiye dönemi başlamıştır. Şahlanışın şafağı söktü. Bizlere, ülkemiz ve milletimiz için hizmet fırsatı veren Allah'a hamdediyorum. Milletimiz, devletimiz, vatanımız var olsun."

Muhabir: Kemal Karadağ

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın