Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Tarhananın yapımına kırmızı biber, soğan, nohut ve nanenin öğütücüden geçirilmesiyle başlanıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Tarhananın yapımına kırmızı biber, soğan, nohut ve nanenin öğütücüden geçirilmesiyle başlanıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Tarhana yapan kadınlardan Nuray Öksüz (fotoğrafta) AA muhabirine açıklamalarda bulundu. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Tarhana yapan kadınlardan Miyaser Akgün (fotoğrafta) AA muhabirine açıklamalarda bulundu. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Tarhana yapan kadınlardan Nurten Sunal (fotoğrafta) AA muhabirine açıklamalarda bulundu. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Tarhana yapan kadınlardan Yeteriye Sayın (fotoğrafta) AA muhabirine açıklamalarda bulundu. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Kuruyan tarhanalar ufalanarak elekten geçirilerek, hazır hale getiriliyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Kuruyan tarhanalar ufalanarak elekten geçirilerek, hazır hale getiriliyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Kuruyan tarhanalar ufalanarak elekten geçirilerek, hazır hale getiriliyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

Uşaklı kadınların "tarhana" mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Çalık

Uşaklı kadınlar, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tarhananın yapımına başladı. Teknelerde 3 hafta bekletilen hamur, küçük parçalar halinde çarşaflara serilip gölgede kurumaya bırakılıyor. ( Mehmet Çalık - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler