Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. Doğal depolarda bozulmasını önlemek için eylül ayından kasım ayı ortasına kadar getirilen patates, iç ve dış piyasaya sevk edilmek üzere işçilerce ebatlarına göre ayrılıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. Doğal depolarda bozulmasını önlemek için eylül ayından kasım ayı ortasına kadar getirilen patates, iç ve dış piyasaya sevk edilmek üzere işçilerce ebatlarına göre ayrılıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. Doğal depolarda bozulmasını önlemek için eylül ayından kasım ayı ortasına kadar getirilen patates, iç ve dış piyasaya sevk edilmek üzere işçilerce ebatlarına göre ayrılıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. Doğal depolarda bozulmasını önlemek için eylül ayından kasım ayı ortasına kadar getirilen patates, iç ve dış piyasaya sevk edilmek üzere işçilerce ebatlarına göre ayrılıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. Doğal depolarda bozulmasını önlemek için eylül ayından kasım ayı ortasına kadar getirilen patates, iç ve dış piyasaya sevk edilmek üzere işçilerce ebatlarına göre ayrılıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. Doğal depolarda bozulmasını önlemek için eylül ayından kasım ayı ortasına kadar getirilen patates, iç ve dış piyasaya sevk edilmek üzere işçilerce ebatlarına göre ayrılıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Okan Yılmaz (Sol) ile bölgedeki depo işletmecilerinden Asım Taşçı (Sağ), doğal depoların özelliği konusunda açıklamada bulundu. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin patatesi, Kapadokya'daki kayadan oyma depolarda muhafaza ediliyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Türkiye'de farklı yörelerden hasat edilen patatesin yaklaşık 2 milyon tonu, Kapadokya bölgesindeki kayadan oyma doğal soğuk hava depolarında muhafaza ediliyor. Tır ve kamyonların rahatlıkla girdiği depolar, nemli yapısı ve yılın her döneminde aynı sıcaklık değerini koruyabilmesi bakımından önem kazanıyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler