Euro
6.40
Dolar
5.70
BIST 100
98,028.49
Altın
1,407.82
Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

Tokat'a turist çeken lezzet: Tokat kebabı Fotoğraf: Ekber Türkoğlu

Tokat'ta, 4 yıl önce coğrafi işareti alınan ve yetiştirilen organik domates, biber ve patlıcanla yaylalarda otlatılan kuzu etlerinden yapılan, geçmişi 300 yıl öncesine dayanan tarihi lezzet Tokat kebabı yöre has kebap ocaklarında hazırlanarak servise sunuluyor. Tokat kebabı yaklaşık 25 dakikada hazır hale geliyor. ( Ekber Türkoğlu - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler