Dolar
32.37
Euro
35.00
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,551.90
BTC/USDT
70,237.00
BIST 100
9,085.81
Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
25.09.2018

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

Tescilli pirinçte el emeğiyle hasat
Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Diyarbakır'da Karacadağ eteklerinde kaynak suyu ile yetiştirilen, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillenen Karacadağ pirincinde hasat başladı. Zahmetli çalışma sonucunda pirince dönüşen çeltiğin yetişmesi yaklaşık 5 ayda tamamlanırken ardından biçerdöverle hasat yapılıyor. Biçerdöverlerin giremediği taşlık arazilerde ise orakla hasat yapılıyor. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler