Dolar
13.79
Euro
15.57
Altın
1,778.56
ETH/USDT
4,190.00
BTC/USDT
49,121.00
BIST 100
1,927.39
Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
14.11.2021

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor
Fotoğraf: Cem Genco

Hatay'da, taşımalı sistemle eğitim veren okulların öğle yemeği, meslek lisesinin mutfağında öğrencilerin katkılarıyla hazırlanıyor. Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü mutfağında öğrenciler ve usta öğreticiler kontrolünde pişirilen günlük 3 çeşit yemek, Antakya ve Defne ilçelerindeki taşımalı eğitim veren 44 okula sıcak şekilde ulaştırılıyor. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler